Ingalåmi 2024 ER AVLYST!

5 km

15 km

30 km

Før renndagen

På renndagen

Ingas vertshus

Ingalåmi er jentenes eget skirenn!

Ingalåmi ble arrangert første gang i 1993, og har vært arrangert hvert år siden med unntak av i pandemiårene. Ingalåmi er skirennet for deg som ønsker å gå raskt på tid, eller gå i eget tempo uten tid. Her ønsker vi alle velkommen, uavhengig av tidligere prestasjoner og kunnskap i skisporet.

Rennet går i en runde rundt Birkebeineren Skistadion på Lillehammer. Der er både start og målgang. Ingalåmi gjennomføres i klassisk stil, og du kan velge mellom 5 km uten tidtaking, 15 km enten med eller uten tidtaking og 30 km med tidtaking. Den lengste runden på 30 km er også et seedingrenn til Birkebeinerrennet.

Inga-Låmi gjør comeback i 2025!

Inga-Låmi vil ikke bli arrangert i 2024. Eieren Lillehammer Skiklub vil heller gå fullt inn for et nyutviklet Inga-Låmi i 2025.

Dette vil da bli 30 gang – og arrangøren ønsker å gjøre jubileet til noe spesielt for deltakerne. Alle tidligere deltakere ønskes velkommen til det 30. Inga-Låmi i mars 2025.

Eier Lillehammer Skiklub, som så mange andre, har vært og er i en krevende tid økonomisk. Klubben må gjennom 2024 fokusere på sin kjernevirksomhet, den aktive idretten sier styreleder Erik Gaarder.

Han sier videre at vi ønsker å utvikle Inga-Låmi videre sammen med partnere, og vi har allerede gjort en intensjon med Lillehammer Olympiapark om et tett samarbeid fremover mot 2025 arrangementet og videre.

De som har meldt seg på til nå for det avlyste 2024 arrangementet vil få muligheten til å overføre sin påmelding til 2025.

Et fint alternativ til Ingalåmi er HalvBirken 28 km som arrangeres på samme dag som Birkebeinerrennet, lørdag 16. mars i 2024.  HalvBirken er for deg som ønsker en fin skitur i flott fjellterreng med start på Sjusjøen langrennsarena og målgang på Birkebeineren Skistadion, Lillehammer. Alle som er 16 år pr 31.12.24 kan delta.

Les mer og meld deg på Link: https://birkebeiner.no/no/ski/halvbirken-ski-28-km

Ingalåmi er mer enn et skirenn!

Kombiner skirennet med en hyggelig venninnetur til Lillehammer, eller ta med deg familien på en uforglemmelig helg! Stemningen er fantastisk, og løypene er noen av landets beste. Byen byr på flotte hotell med gangavstand til sentrum, god mat og drikke og unike shoppingmuligheter i den sjarmerende gågaten. Ikke minst er det enkelt å ta seg hit både med bil og tog.

Med forbehold om at endringer kan komme. Aldersgrense 16 år.

SAMARBEIDSPARTNEREFredag 5. til søndag 14. mars

VELKOMMEN TIL INGA-SPORET

Åpent spor i Ingalåmi traseen (ca. 14 km)
Meld deg på – Gå når du vil – registrer din egen tid!

Ingalåmi 2021 avlyses – vi åpner derfor Inga-sporet fredag 5. til søndag 14 mars.

Oppdaterte retningslinjer fra Regjering og myndigheter tilsier dessverre at Ingalåmi ikke kan arrangeres i sin vante form i år. Påmeldte deltakere kan velge å videreføre starten til neste år, eller få hele startkontingenten refundert.

Inga-sporet – åpent spor

Vi ønsker likevel at alle som vil skal få muligheten til å gå jentenes eget skirenn på Lillehammer. Vi åpner derfor Inga-sporet fredag 5. til søndag 14. mars. Inga-sporet er et åpent turrenn som følger Ingalåmi-løypa, og du kan gå når du vil hele uka. Påmeldingen er åpen og du kan melde deg på frem til siste dag. Løypa vil være godt merket og våre dyktige løypekjørere sørger for dobbelt spor i traseen. Det er ingen klasseinndeling og du kan velge å være anonym i profilen din.

Meld deg på og bli med! Du bestemmer selv om du vil gå alene, sammen med venninner eller familie, om du vil gå rolig eller i konkurransefart. Alt er opp til deg! Vi har goodiebags til alle deltagere – som vanlig. Premie til vinner og mange flotte uttrekkspremier.

* Selv om du gjennomfører Inga-sporet vil dette ikke gi godkjent Ingalåmideltakelse.

 


 

Til deg som er påmeldt Ingalåmi 2021

Logg deg inn på din EQ-timing utøverprofil, her finner du to valg under fakturaer:

  1. Du kan få refundert 100 % av påmeldingskostnadene.
  2. Du kan bli overflyttet til Ingalåmi 2022.

Frist for endring av påmelding er 19. mars. Hvis du ikke velger å foreta deg noe innen fredag 19.mars, blir du automatisk overflyttet til Ingalåmi 2022.


I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.