Lørdag 9. mars 2024

5 km

15 km

30 km

Før renndagen

På renndagen

Ingas vertshus

Ingalåmi er jentenes eget skirenn!

Ingalåmi ble arrangert første gang i 1993, og har vært arrangert hvert år siden med unntak av i pandemiårene. Ingalåmi er skirennet for deg som ønsker å gå raskt på tid, eller gå i eget tempo uten tid. Her ønsker vi alle velkommen, uavhengig av tidligere prestasjoner og kunnskap i skisporet.

Rennet går i en runde rundt Birkebeineren Skistadion på Lillehammer. Der er både start og målgang. Ingalåmi gjennomføres i klassisk stil, og du kan velge mellom 5 km uten tidtaking, 15 km enten med eller uten tidtaking og 30 km med tidtaking. Den lengste runden på 30 km er også et seedingrenn til Birkebeinerrennet.

Ingalåmi er mer enn et skirenn!

Kombiner skirennet med en hyggelig venninnetur til Lillehammer, eller ta med deg familien på en uforglemmelig helg! Stemningen er fantastisk, og løypene er noen av landets beste. Byen byr på flotte hotell med gangavstand til sentrum, god mat og drikke og unike shoppingmuligheter i den sjarmerende gågaten. Ikke minst er det enkelt å ta seg hit både med bil og tog.

Med forbehold om at endringer kan komme. Aldersgrense 16 år.

Randi Hoff

Prosjektansvarlig

+47 995 35 036
ingalaami@lillehammerskiklub.no

SAMARBEIDSPARTNEREFredag 5. til søndag 14. mars


VELKOMMEN TIL INGA-SPORET

Åpent spor i Ingalåmi traseen (ca. 14 km)
Meld deg på – Gå når du vil – registrer din egen tid!

Ingalåmi 2021 avlyses – vi åpner derfor Inga-sporet fredag 5. til søndag 14 mars.

Oppdaterte retningslinjer fra Regjering og myndigheter tilsier dessverre at Ingalåmi ikke kan arrangeres i sin vante form i år. Påmeldte deltakere kan velge å videreføre starten til neste år, eller få hele startkontingenten refundert.

Inga-sporet – åpent spor

Vi ønsker likevel at alle som vil skal få muligheten til å gå jentenes eget skirenn på Lillehammer. Vi åpner derfor Inga-sporet fredag 5. til søndag 14. mars. Inga-sporet er et åpent turrenn som følger Ingalåmi-løypa, og du kan gå når du vil hele uka. Påmeldingen er åpen og du kan melde deg på frem til siste dag. Løypa vil være godt merket og våre dyktige løypekjørere sørger for dobbelt spor i traseen. Det er ingen klasseinndeling og du kan velge å være anonym i profilen din.

Meld deg på og bli med! Du bestemmer selv om du vil gå alene, sammen med venninner eller familie, om du vil gå rolig eller i konkurransefart. Alt er opp til deg! Vi har goodiebags til alle deltagere – som vanlig. Premie til vinner og mange flotte uttrekkspremier.

* Selv om du gjennomfører Inga-sporet vil dette ikke gi godkjent Ingalåmideltakelse.

 


 

Til deg som er påmeldt Ingalåmi 2021

Logg deg inn på din EQ-timing utøverprofil, her finner du to valg under fakturaer:

  1. Du kan få refundert 100 % av påmeldingskostnadene.
  2. Du kan bli overflyttet til Ingalåmi 2022.

Frist for endring av påmelding er 19. mars. Hvis du ikke velger å foreta deg noe innen fredag 19.mars, blir du automatisk overflyttet til Ingalåmi 2022.