000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

Mandag 8. til søndag 14. mars


VELKOMMEN TIL INGA-SPORET

Åpent spor i Ingalåmi traseen (ca. 14 km)
Meld deg på – Gå når du vil – registrer din egen tid!

Ingalåmi 2021 avlyses – vi åpner derfor Inga-sporet mandag 8. til søndag 14 mars.

Oppdaterte retningslinjer fra Regjering og myndigheter tilsier dessverre at Ingalåmi ikke kan arrangeres i sin vante form i år. Påmeldte deltakere kan velge å videreføre starten til neste år, eller få hele startkontingenten refundert.

Inga-sporet – åpent spor i uke 10.

Vi ønsker likevel at alle som vil skal få muligheten til å gå jentenes eget skirenn på Lillehammer i uke 10. Vi åpner derfor Inga-sporet mandag 8. til søndag 14. mars. Inga-sporet er et åpent turrenn som følger Ingalåmi-løypa, og du kan gå når du vil hele uka. Påmeldingen er åpen og du kan melde deg på frem til siste dag. Løypa vil være godt merket og våre dyktige løypekjørere sørger for dobbelt spor i traseen. Det er ingen klasseinndeling og du kan velge å være anonym i profilen din.

Meld deg på og bli med! Du bestemmer selv om du vil gå alene, sammen med venninner eller familie, om du vil gå rolig eller i konkurransefart. Alt er opp til deg! Vi har goodiebags til alle deltagere – som vanlig. Premie til vinner og mange flotte uttrekkspremier.

* Selv om du gjennomfører Inga-sporet vil dette ikke gi godkjent Ingalåmideltakelse.

 


 

Til deg som er påmeldt Ingalåmi

Logg deg inn på din EQ-timing utøverprofil, her finner du to valg under fakturaer:

  1. Du kan få refundert 100 % av påmeldingskostnadene.
  2. Du kan bli overflyttet til Ingalåmi 2022.

Frist for endring av påmelding er 19. mars. Hvis du ikke velger å foreta deg noe innen fredag 19.mars, blir du automatisk overflyttet til Ingalåmi 2022.


Emilie Kristoffersen

Org.Leder Inga-Låmi

+47 975 86 272
ingalaami@lillehammerskiklub.no

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

Lørdag 13.mars 2021


VELKOMMEN TIL INGALÅMI 2021

Bli med på jentenes eget skirenn på Lillehammer

Ingalåmi er jentenes eget skirenn til ære for Inga fra Varteig, mor til kongssønnen Håkon Håkonsson. Ingalåmi ble arrangert første gang i 1993, og arrangeres for 28. gang i 2021 (avlyst 2020).

Kombiner skirenn med en hyggelig venninnetur til Lillehammer! Stemningen er fantastisk og løypene er noen av landets beste. Byen byr på flotte hotell med gangavstand til sentrum, god mat og drikke og unike shoppingmuligheter i den sjarmerende handlegaten. Ikke minst er det enkelt å ta seg hit både med bil og tog.

Ved å delta støtter du Ida Eides Minnefond med 35 kroner som inngår i startkontingenten. Ditt bidrag er med på å øke kunnskapen om livreddende førstehjelp og bevisstheten rundt hjertehelse i idretten.

For å kunne gjennomføre et trygt og forsvarlig arrangement, vil vinterens Ingalåmi ha én distanse på 15 km klassisk. Det vil som tidligere være start og mål på Birkebeineren Skistadion. Påmelding er åpnet og vi har foreløpig 600 startplasser tilgjengelig. Disse startplassene vil fordeles på tre puljer/ kohorter gjennom renndagen 13.mars. Første start er kl. 09:00 for pulje 1.