Dato for 2022 kommer

 

VELKOMMEN TIL INGALÅMI 2022

Bli med på jentenes eget skirenn på Lillehammer

Ingalåmi er jentenes eget skirenn til ære for Inga fra Varteig, mor til kongssønnen Håkon Håkonsson. Ingalåmi ble arrangert første gang i 1993, og arrangeres for 28. gang i 2022 (avlyst 2020 og 2021). Start og mål er på Birkebeineren Skistadion.  Øvelsene er 5 km (uten tidtaking), 15 km (med og uten tidtaking) og 30 km (med tidtaking) i klassisk stil. Med forbehold om endringer.

Kombiner skirenn med en hyggelig venninnetur til Lillehammer! Stemningen er fantastisk og løypene er noen av landets beste. Byen byr på flotte hotell med gangavstand til sentrum, god mat og drikke og unike shoppingmuligheter i den sjarmerende handlegaten. Ikke minst er det enkelt å ta seg hit både med bil og tog.

Ved å delta støtter du Ida Eides Minnefond med 35 kroner som inngår i startkontingenten. Ditt bidrag er med på å øke kunnskapen om livreddende førstehjelp og bevisstheten rundt hjertehelse i idretten.


Til deg som var påmeldt Ingalåmi 2021:

Frist for endring av påmelding var 19. mars. Du hadde to valg 1) få refundert 100 % av påmeldingskostnadene, 2) du kunne bli overflyttet til Ingalåmi 2022. Hvis du ikke har valgt å foreta deg noe innen fredag 19.mars, ble du automatisk overflyttet til Ingalåmi 2022. Ta kontakt med oss på mail om du har noen spørsmål. For de som har søkt om refusjon av startkontingenten vil dette bli overført i løpet av april/ mai.

Randi Hoff

Prosjektansvarlig

+47 995 35 036
ingalaami@lillehammerskiklub.no

SAMARBEIDSPARTNEREFredag 5. til søndag 14. mars

VELKOMMEN TIL INGA-SPORET

Åpent spor i Ingalåmi traseen (ca. 14 km)
Meld deg på – Gå når du vil – registrer din egen tid!

Ingalåmi 2021 avlyses – vi åpner derfor Inga-sporet fredag 5. til søndag 14 mars.

Oppdaterte retningslinjer fra Regjering og myndigheter tilsier dessverre at Ingalåmi ikke kan arrangeres i sin vante form i år. Påmeldte deltakere kan velge å videreføre starten til neste år, eller få hele startkontingenten refundert.

Inga-sporet – åpent spor

Vi ønsker likevel at alle som vil skal få muligheten til å gå jentenes eget skirenn på Lillehammer. Vi åpner derfor Inga-sporet fredag 5. til søndag 14. mars. Inga-sporet er et åpent turrenn som følger Ingalåmi-løypa, og du kan gå når du vil hele uka. Påmeldingen er åpen og du kan melde deg på frem til siste dag. Løypa vil være godt merket og våre dyktige løypekjørere sørger for dobbelt spor i traseen. Det er ingen klasseinndeling og du kan velge å være anonym i profilen din.

Meld deg på og bli med! Du bestemmer selv om du vil gå alene, sammen med venninner eller familie, om du vil gå rolig eller i konkurransefart. Alt er opp til deg! Vi har goodiebags til alle deltagere – som vanlig. Premie til vinner og mange flotte uttrekkspremier.

* Selv om du gjennomfører Inga-sporet vil dette ikke gi godkjent Ingalåmideltakelse.

 


 

Til deg som er påmeldt Ingalåmi 2021

Logg deg inn på din EQ-timing utøverprofil, her finner du to valg under fakturaer:

  1. Du kan få refundert 100 % av påmeldingskostnadene.
  2. Du kan bli overflyttet til Ingalåmi 2022.

Frist for endring av påmelding er 19. mars. Hvis du ikke velger å foreta deg noe innen fredag 19.mars, blir du automatisk overflyttet til Ingalåmi 2022.