Her finner du informasjon rundt påmelding og hva det innebærer.

FULL REFUSJON VED COVID-19-AVLYSNING

Vi refunderer deg 100% av påmeldingskostnadene, eller gir deg muligheten for overflytting til Inga-låmi 2022, dersom covid-19 fører til avlysning eller en begrensning slik at du ikke får startplass. Dersom nasjonale eller lokale retningslinjer begrenser antall deltakere, vil «første-kvinne-til-mølla»-prinsippe gjelde. Vi jobber med flere løsninger slik at alle som ønsker skal kunne gå Inga-låmi.

ANNEN AVLYSNING

Ved avlysning i løpet av arrangementsdagen på grunn av plutselig oppståtte vær-/klimatiske forhold eller annen force majeure, beholder arrangøren startkontingenten.

PERSONOPPLYSNINGER

Ved påmelding samtykker du at ditt navn vil bli offentliggjort i start- og resultatlister. Disse listene kan også inneholde opplysninger om aldersklasser og klubbmedlemskap. Persondata og resultater vil bli lagret i vår database i samsvar med bestemmelsene i personvernerklæringen (les denne her).

BRUK AV SITUASJONSBILDER

Påmelding innebærer samtykke til at situasjonsbilder av deg kan bli lagt ut på våre hjemmesider etter arrangementet. Slike bilder vil inngå i vårt fotoarkiv og kunne bli gjenstand for gjenbruk av lignende art, f.eks i arrangørens tidsskrifter og publikasjoner. Bilder kan også bli brukt i kommersiell sammenheng. Bildene benyttes for og til aviser, tidsskrifter og andre tredjeparter. Ved videresalg av bilder har kjøperen ansvaret for at bruken skjer i samsvar med relevant regelverk.

VIKTIG INFORMASJON OG NYHETSBREV

Ved påmelding godtar du at vi kan sende deg viktig informasjon. Du godtar også å motta nyhetsbrev på mail, og dersom du ønsker å melde deg av nyhetsbrevet kan du sende oss en mail med «avmelding nyhetsbrev».

For spørsmål rundt påmelding eller avmelding av nyhetsbrev, send oss gjerne en mail.