Generalpartner

SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank, og har hovedsete i Hamar, med kontorer i Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus. Banken har 175 års historie som leverandør av finansielle tjenester til personer, bedrifter, offentlig sektor og lag og foreninger i regionen.

Hovedpartnere

Eidsiva sponser breddeaktiviteter for barn og unge innen idrett og kultur, og siden Eidsiva er eid av kommuner og fylkeskommuner i Innlandet, er det naturlig at verdier føres tilbake til lokalsamfunnet.

SWIX er en av Norges mest kjente og kjære merkevarer. Produktene fra SWIX stortrives i utfordrende værforhold – slik at du får maksimalt ut av hver økt.

Sport 1 Lillehammer er en tradisjonsrik sportsbutikk i Lillehammer som har spesialisert seg på trening og langrenn. Sport 1 Lillehammer setter fagkunnskap i høysetet og har utvalget til å dekke alle behov til den aktive utøver, både sommer og vinter.

Grensponsorer

Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer-regionen. Strandtorget kan by på 65 spennende butikker og 1050 gratis parkeringsplasser, og er en populær shoppingdestinasjon.

Østbye & Sletmoen as er et installasjonsfirma i Lillehammer med høy kompetanse.
Vi utfører alle typer elektroinstallasjoner, både sterkstrøm og svakstrøm. Våre kunder er både private og offentlige.

Vi liker å kalle oss kundens økonomistyringsbyrå. Vi vet at det å være daglig leder i små- og mellomstore bedrifter, både er en krevende og til tider en ensom jobb.

Leie av eiendom. Næringslokaler, butikklokaler eller studioleilighet

Hafjell Alpinsenter er én av Norges største alpindestinasjoner. Anlegget er Nasjonalanlegg for tekniske disipliner i alpint. Formålet er å tilrettelegge for norsk alpinsport, bredde og topp.

Innlandets største møtested enten det gjelder møter, konferanser, ferier eller weekendopphold. Unn deg litt luksus i hverdagen, og nyt de flotte fasilitetene i vårt deilige velværesenter mens du er hos oss.

Det perfekte møtepunktet for fritid og konferanser ligger drøye to timer fra Oslo. Våre allsidige lokaler, og nærheten til spennende aktiviteter, gir våre gjester muligheten til å skreddersy sitt arrangement.

Deg og din bedrift? Ta kontakt for en uformell prat om vårt konsept innen barneidrett, toppidrett og bedriftsnettverk.

Samarbeidspartnere

GD forteller deg hva som skjer i Lillehammer og Gudbrandsdalen – når det skjer. Du får nyhetene gjennom hele døgnet. Du holder deg oppdatert på viktige saker som næringsliv, arbeidsplasser, sykehusutbygging, samferdsel, skole, helse og utbyggingsplaner.

Vår visjon er å skape magiske øyeblikk i hverdagen. Vi tror mestring av egen hverdag er en mulighet som skal gis til alle, uansett utfordring.

Hos Hamar Media får du kommunikasjon fra A til Å. Vi utvikler, designer, annonserer, profilerer og printer etter dine behov – alltid med tanke på at det skal gi ønsket effekt. Vi veileder deg på veien fra idé til ferdig leveranse.

OLP sørger for treningsfasiliteter for skiklubben, i verdensklasse. Milevis med langrennsløyper og innendørs treningsfasiliteter med alt nødvendig utstyr.

Støttespillere

Vi lever av fornøyde kunder og ønsker å bidra i lokal idrett.  Det er inspirerende å se all aktiviteten skiklubben genererer!

Ilsetra er samlingsted for klubbens langrennsutøvere. Her servers førsteklasses måltider, og avslappende rom, midt i skieldoradoet.

Håkons Hall er Norges største flerbrukshall og vi har derfor mange rom og flater tilgjengelig for utleie til idrettslag, bedriftsidrett eller grupper.

tur.digital er et digital markedsføringsbyrå som ser på internett og sosiale medier som et turlandskap fullt av muligheter. Vår jobb er å hjelpe kundene med å pakke sekken godt og vise de veien fram til mål.

Arrangement

Birken AS ble stiftet 25.11.2013 og er en direkte videreføring av den virksomhet som tidligere var organisert i Birkebeinerrittet AS og Birkebeinerrennet AS. Birken AS eies av de lokale idrettslagene Rena IL, Lillehammer Skiklub og Lillehammer Cykleklubb.