Om U14

Treningsgruppe U14 er en gruppe bestående av to trenere og en oppmann. Utøverne er skivante barn i født 2008 og 2007. Gruppen trener ofte sammen med U16, men differensierer om det skulle være nødvendig. 

Gruppen har treningsbase i Hafjell igjennom vinteren med 4-5 treningsøkter i uken. Annenhver onsdag er treningen i Kanthaugen hvor det er slalåm.

Høsten består av 4-5 samlinger på bre. Vi prøver å unngå dager fri fra skolen i forbindelse med samlinger og legger heller opp til treninger på dagtid i helger og skolefrie dager. Høstens største høydepunkt er samlingen i Hintertux i høstferien. Dette er en samling med sosialt preg hvor utøvere og foreldre blir kjent med hverandre utenfor barmark og ski.

Informasjon og påmelding Hintertux 2019

Høydepunktet for konkurranser er hvert år Telenor Lekene, som er U14 sine finaler. Dette er finaler i Super-G, Storslalåm og Slalåm. I år arrangeres Telenor Lekene på Norefjell.

Barmarkssesongen har oppstart etter 17.mai og består av 2-3 barmarksøkter igjennom vår og høsten. Barmarken er variert og allsidig. Fra Mai og til og med September er barmaksøktene utendørs. Etter høstferien blir flere og flere av øktene innendørs.

Barmarksplan Mai/Juni