Lillehammer Skiklub – Alpint har gleden til å invitere medlemmer til storsamling og årets desidert største samlingshøydepunkt i Hintertux, Østerrike i uke 40. Første skidag vil være søndag 29.september og siste skidag fredag 4.oktober (6 skidager).

Invitasjon

Årets trenings samling i Hintertux vil bli på Hotel Sonnleiten som tidligere år. Her vet vi at vi får topp service fra Georg og resten av familien. Hotellet ligger i Lanersbach, med ski kjøring på breen i Hintertux. Det går buss fra hotellet til Dalstasjonen i Hintertux (ca 15 min bussreise).

Sjekk din påmelding

Påmeldingsfrist 20.juni

Flyreise til München, Salzburg eller Innsbruck og deretter leiebil til Lanersbach er et ofte brukt alternativ. Et annet er bilkjøring hele veien, med ferge Oslo – Kiel alternativt Gøteborg – Kiel.

Treningen blir i LSK regi og vi må regne med å stille med hjelpetrenerfunksjon i foreldregruppa. Praktisk gjennomføring og gruppeinndeling blir anpasset til gruppenes størrelser og ferdigheter.

Opplegget passer for løpere i U12 og eldre, men vi tilpasser også for småsøsken som er med.

Hintertux 2015 Lillehammer Skiklub Alpint from Stig Stenberg on Vimeo.

Hotell

Prisen på hotellet er ca €52,- per døgn for voksne, og ca €43,- per døgn for barn. Turist skatt (ca €1,50 per natt) kommer i tillegg. Prisen for barn gjelder ikke når ett barn bor sammen med en voksen i dobbeltrom (da er det voksen pris på begge).
Prisen inkluderer helpensjon med frokost, lunsj niste og tre retters middag.

Heiskort

Heiskort koster €46,00,- per dag for voksne. Heiskortene for løperne vil bli sterkt subsidiert av vår fantastiske grensponsor CC Gjøvik Eiendom dersom vi er mange nok utøvere. Heiskort for utøvere koster €101,00 for barn (6 dagerskort). Buss er inkludert i heiskortprisen. Alternativt bruker vi biler for å ta oss opp til breen. Vi bestiller heiskort samlet innen vi drar ned. Det er også heiskort 4 av 6 dager og 5 av 7 dager. Dette passer for foreldre som ønsker færre dager på ski. Totto legger ut for heiskort. Dette blir fakturert i etterkant av samlingen.

Hintertuxer Gletscher

Opplegget passer godt for familier, og det finns mye å finne på i Zillertal i tillegg til skikjøring (vandring, shopping, bad etc.).

Grensponsorer