Vi i Lillehammer Skiklub – Alpint ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å komme seg til treninger. Derfor har vi laget denne veibeskrivelsen til parkeringsplassen i Kjusbakken. Det koster 30kr å passere bommen. Så nederst i denne veibeskrivelsen ligger også det et kart over Hafjell dersom en ønsker å ta heisen fra bunnstasjonen (gratis parkering). NB! på kveldstreningen i Hafjell (tirsdager og torsdager) i desember vil det ikke være mulig å ta heisen fra bunnen og det må parkeres i Kjusbakken.

Veibeskrivelse Lillehammer til parkeringen i Kjusbakken

Veibeskrivelsen tar utgangspunkt fra Cirkle K Strandtorget. Det er totalt 5 avkjøringer på ruten.

Kjør på E6 nordover fra Lillehammer. Ta av E6 og følg skiltingen mot Hafjell (1). Ta første avkjørsel i rundkjøringen. Følg veien i 1,8km, så ta til høyre og oppover mot Hafjelltoppen (1,5). Følg denne veien i 2,8km oppover bakkene.

På toppen av bakken, ta til venstre mot Øyer Sentrum (2). Følg veien i 1,4km. Når en kommer ut av tunellen tar første avkjørsel til venstre og følg skiltingen mot Mosetertoppen/Midtstasjonen (3).

Kjør oppover fjellet fra krysset etter tunnellen (3) i 2,0km. Her passerer en en bomstasjon. Ta første til høyre etter bomstasjonen (4). Følg bakken opp og igjennom en slak venstresving og parkeringsplassen i Kjusbakken kommer på høyre hånd.

Parkeringen er som regel alltid brøytet. Oppmøtested for U10 vil vare ved en stor Lillehammer Skiklub vimpel som står ved Kjusheisen.

Ankomst fra bunnstasjonen i Hafjell:

Ta Stolheis 1 (Hafjellheis 1) opp til Midtstasjonen. Gå av Stolheis 1. Kjør så på undersiden av Olympiatunet slik at du har Olympiatunet på høyre hånd og Skipatruljehuset på venstre hånd. Når en kommer ut i traséen så ser en Lillehammer Skiklub Containeren og den store Lillehammer Skiklubvimpelen skrått til høyre. En kan også ta Gondolen. Ta denne helt til toppen. Når en kommer ut av Gondolen. Ta til venstre mot Skavelen og fortsett rett ned mot en startbod som skal stå til høyre. Denne startboden står på toppen av Kjusbakken.