Skilisens for kommende sesong

Alle utøvere skal ha betalt lisens fra den dagen utøver fyller 13 år dersom de skal konkurrere. En har mulighet til å kjøpe helårs lisens eller engangslisens. Helårs lisensen skal ligge klar for betaling i slutten i overgangen til oktober i MinIdrett. Lisensen gjelder fra 1.oktober 2019 til 30.september 2020. Dette er idrettens forsikring og hjelper en om uhellet er ute i forhold til rask behandling av skader.

Gå inn på MinIdrett, logg inn med riktig bruker eller velg riktig familiemedlem –> Lisens –> Velg riktig lisens for aktivitet

Dersom det ikke har dukket opp lisens innen 15.oktober, ta kontakt med Sportssjef i din gren så oppretter disse lisensen.

Les mer på Norges Skiforbund sine sider om skilisens

En har også mulighet til å kjøpe engangslisens til konkurranser dersom en fyller 13 år på slutten av sesongen. Dette kan du lese mer om i linken over.

Bjørn-Tore (Totto) Staurset

Sportssjef - Alpint