Mandag 10. til fredag 14.august
For barn født 2005 – 2010

Lillehammer Skiklub vil i samarbeid med Sparebank1 Østlandet for fjerde gang arrangere sommerskiskole på Lillehammer. Dette har vært en kjempesuksess med glade barn tidligere. Det vil bli en sommerskiskole uten overnatting, med opplegg kun på dagtid. Vi legger opp til 2 økter hver dag, med servering av lunsj og frukt underveis. Treningen planlegges og gjennomføres i regi av skiklubbens trenere og utøvere, men det vil også bli besøk av landslagsutøvere i løpet av uka. Vi lover mye moro og nye bekjentskap på tvers av grenene. Vi legger også opp til grenspesifikke økter med god kvalitet.

Siden vi enda ikke vet om vi får lov til å gjennomføre Sparebank 1 Østlandet Sommerskiskole enda, vil vi ikke fakturere deltageravgiften. Dette vil skje da vi får klarhet om vi kan gjennomføre eller ei. Da vil program komme med øvrig informasjon.

Har du spørsmål ang Sparebank 1 Østlandet Sommerskiskole ta kontakt på e-post:

sommerskiskolen@lillehammerskiklub.no