Som medlem kan du benytte deg av en rekke medlemsfordeler. Vi jobber stadig med øke både antallet og omfanget av disse fordelene for at våre medlemmer skal få mest mulig ut av sitt medlemskap. Vis frem ditt medlemskap hos våre partnere og benytt deg av gode rabatter og goder.

Alle medlemmer i klubben får en fast rabatt på 15% hele året. Denne rabatten får du både på Sport 1 Lillehammer i Kirkegata, og Sport 1 på strandtorget. I tillegg til fast rabatt inviterer klubben og Sport 1 til mellom fire og seks handledager i året. På disse handledagene vil du som medlem få rabatter på mellom 20-40%. For å kunne benytte deg av denne rabatten er det viktig at du registrerer deg i kundesystemet til Sport 1. PS: Gjelder ordinære priser, ikke elektronikk og sykler

Det kan du gjøre her.

Toppidrettskort: kr/år

Klubbtilbud medlemmer: kr/mnd

Klubbtilbud studenter: kr/mnd

Se prisoversikt og øvrig informasjon her

På møller vil alle medlemmer av Lillehammer Skiklub få gode priser på ny bil. Ta kontakt med selger. Du er alltid velkommen til Møller Bil Lillehammer for et uforpliktende tilbud.

Grunnlaget for prisfastsettelse er importørens veiledende listepriser ved kontraktsinngåelse for biler og fabrikk montert utstyr.

Møller Bil Lillehammer

Info kommer snart

Alle våre aktive utøvere får rabatterte sesongkort i Hafjell alpinanlegg. Som foreldre har du også muligheten til gode priser på sesongkort. Alle som jobber dugnad for klubben skal få noe tilbake. Som foreldre på freeski og alpint gis det svært gode priser på sesongkort, avhengig av antall dugnadsdager man ønsker å være med på. Mange av våre foreldre skaffe seg sesongkort fra halv pris til gratis. Info om dette sendes ut før sesongstart.

Fordel for barna, klubben og dens aktivitet. Lagspiller er en strømavtale som gir klubben ekstra støtte hvert år, uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

Les mer om denne smarte løsningen fra Eidsiva

Mer informasjon kommer.