Lillehammer skiklub inviter til

Arne Rustadstuens Minneløp 2019

Birkebeineren ski-og skiskytterstadion 21.12.2019

Velkommen til ARM

Lillehammer Skiklub har gleden av å invitere til årets Arne Rustadstuens minneløp på     Birkebeineren Ski- og Skiskytterstadion. Rennet starter kl.12 den 21 desember

Rennet går i individuell klassisk stil. Rennet inngår i MOSTERTOPPEN-CUP for 15-16 år (tidligere Gålå Cup). For klassene 8 ti 12 år vil dette være Sonerenn

Last ned invitasjonen som PDF her

Arne Rustadstuen

Arne Rustadstuen er en av Lillehammer Skiklubs største løpere gjennom tidene. I årene 1925-1936 var han mer enn noen annen Lillehammers ansikt i skisporet og hevdet seg i skirenn både nasjonalt og internasjonalt. I 1930 vant han VM-gull på 17 km i Oslo, og har også gode plasseringer i flere i OL, blant annet fra OL i Garmisch-Partenkirchen. Rustadstuen vant Birkebeinerrennet i 1933 og 1934. Det var en svært populær løper som i 1935 mottok Holmenkollmedaljen for sin innsats i sporet.

Kontaktinfo før rennet:

Henvendelser kan gjøres: terje.torseth@hotmail.com

En vil også finner informasjon på https://lillehammer-skiklub.no/langrenn/arne-rustadstuens-minnelop/

Rennkontor:

Blir å finne i første etasje i målhuset. Etterpåmelding til arrangementet gjør en på rennkontoret, frem til klokka 11.00.

Løyper og distanser

Løypene vil gå i skiskytteranlegget på Birkebeinaren Skistadion. Løypekart blir lagt ut på arrangementets hjemmeside. Det tas forbehold om endring i løyper, ved lite snø.

Påmelding

Skjer via www.minidrett.no innen onsdag 18. desember 2019 kl. 2359. Etter påmelding fram til klokka 11.00 på renndag.

Startkontingent og lisens

Startkontingent etter NSF sine satser:

8 til 16 år: 130 kr

Junior: 150 kr

Senior: 170 kr

Ved etterpåmelding vil arrangøren i hennhold til NSF-Langrenns regelverk dobble startkontigenten for klassene frå 13 år og eldre.

Det vil være mulig å utløse enganslises, på rennkontoret før start.

Betaling kun med VIPPS

Parkering

Parkering på Birkebeineren skistadion. Pris: kr 50,- (NB! Vi benytter Vipps, ingen kontanter.

Tidtaking

Tidtakingen gjennomføres med Emit brikker og alle deltakere må benytte brikke.

Det vil være muligheter for å leie brikke for utøvere som ikke har selv kr 50,- for 11 år og eldre uten egen brikke. Brikke leie betales på rennkontoret med vipps. For dei som er 11 år og yngre, låner brikke gratis av arrangør

Oppfølging av regelverk

• Vi vil under årets renn følge opp skiforbundets regler om stakefrie soner i klassisk. Det vil under rennet bli soner (minimum to pr. runde) hvor kun diagonalteknikk med diagonalbevegelser med armer og bein er tillatt. Merket med start og slutt. Regelbrudd vil bli sanksjonert av juryen.
  • Stavlengde: Vi vil også følge opp skiforbundets regler om stavlengde i klassisk under årets renn. Det blir foretatt stikkprøvekontroller i løpet av rennet.
  • Husk fluor forbud under 16 år

Garderober og toaletter

Det er garderober tilgjengelig på arenaen. Toalett finner du i 1. etasje på Skistua cafe

Kiosk

Åpen kiosk. Følg merking på stadion. Se også mer informasjon på hjemmesiden til rennet.

Premiering

Premieutdeling foregår ved Skistadion.

Offisielle resultatlister vil bli lagt ut på hjemmesidene så snart som mulig etter rennet.

Premiering av klassene:

• 8-14 år 100 %