Kretsrenn

Jevnlig hele vinteren blir det arrangert kretsrenn i Oppland skikrets. Det er vanlig kretsrenn, KM og en egen kretscup som går for denne gruppa.

Informasjon om kretscupen finner du her.

Påmelding på skirenn

Ski sesongen er her, og dermed skal ein melde seg på skirenn. Alle melder seg på skirenn via Min idrett. Her inne velger ein renn og klasse(hugs at ein er blitt eit år eldre). Når ein velger betaling velger ein betaler sjølv, viss ein velger klubben betaler. Så må klubben godkjenne dette, og det er ikkje alltid det skjer før påmeldingsfristen er ute. Ta vare på kvittering, så vil ein få dette refudert på slutten av sesongen.

Hovedlandsrennet

Hovedlandsrennet er årets høydepunkt for gruppa. De er den gangen i løpet av året en konkurrere mot gjeve gamle langrennsløpere fra hele landet. Konkurransene går over tre dager med sprint, distanse og  avsluttes med kretsstafett.

Årets Hovedlandsrenn er på Nybygda i perioden 20 til 23 februar.

Klubben vil her ha eit opplegg med smøring og trener til stede, mer informasjon om dette kommer.

Brikke

Alle skirenn i Oppland og stor sett i Norge bruker tidtaker brikker frå Emit til å ta tiden med. Det er beregna at alle som går skirenn gjevnlig har sin eigen brikke, desse brikkene får ein kjøpt på Emit sine sider eller ein kan kjøpe den hos Betek her på Lillehammer. Dette er ein lur investering, då ein har desse over fleire år som skiløper eller syklist. Viss ein ikkje går til innkjøp av eigen brikke må ein leige denne, dette er ein gjenntakende kostnad som over tid vil bli større enn det å kjøp sin eigne brikke. Skiklub kontoret får ofte faktura frå ulike arrangør med desse leigekostandene, desse vil bli samla opp og sendt ut som ein faktura til personen det gjelder på slutten av sesongen.