AVLYST

På grunn av situasjonen rundt Koronaviruset er arrangementet dessverre avlyst.

Vi vil takke alle som har meldt seg som frivillige og håper dere vil stille opp på dugnad for Lillehammer Skiklub ved en annen anledning. Ta vare på hverandre!

 

 

 

 

Velkommen til Ski NM 2020 på Lillehammer

Vi skal sammen arrangere Norges Historiens første felles NM for NSFs skigrener. Vi skal arrangere NM i Hafjell, i Kanthaugen, i Lysgåsgårdsbakken og på Birkebeinerstadion. Under arrangementet har vi behov for hjelp til å løse mange ulike oppgaver som løypevakter, portdommere, parkeringsvakter, seremonipersonal, tidtakningspersonal, rennsekretær, måldommere, sekretariat, rigging, kulevakt, prisutdelere og mye mye mer. Dersom du har spesielle ønsker eller en spesiell kompetanse kan dette registreres inn i skjemaet når du melder deg som frivillig.

 

Praktisk informasjon

Opplæring & Kick off:

Nødvendig opplæring vil du få i forkant av arbeidet uansett hvilken oppgave du skal gjennomføre. Mer informasjon om dette kommer til alle registrerte frivillige nærmere arrangementet. I tillegg vil det bli gjennomført et Kick Off for alle frivillige den 12.mars klokken 18:00 – 20:00 på Høgskolen Innlandet, avd Lillehammer (HINN). Der vi vil gi både generell og spesifikk opplæring, samt at det blir handlekveld med gode rabatter på Swix Concept store.

 

Kommunikasjon:

Vi bruker appen Spond som kommunikasjonsplattform. Informasjon om appen vil bli sendt deg relativt kort tid etter at du har registrert deg som frivillig. I appen vil dine vakter komme opp og du vil ha mulighet til å kommunisere med andre som skal være på samme arena. Vi vil bruke appen til å dele informasjon med alle frivillige,  samt at den samme informasjon vil gå ut på mail. Vaktene blir fordelt fortløpende og du vil få beskjed i god tid hvor du skal gjennomføre arbeidet.

 

Bekledning:

Alle som deltar som frivillig under NM2020 får utdelt NM-lue og en funksjonærvest. NM-Jakka gis til alle som jobber mer enn 3 vakter. Du kan også kjøpe jakka til en svært redusert pris om du ikke kan stille mer enn 1 eller 2 dager. Ordinær pris 1999,- Vår pris: 400,- Kryss av om du ønsker jakke eller ikke når du registrerer deg som frivillig. Jakkene blir delt ut under Kick off, samt at de kan hentes på rennkontoret underveis i arrangementet. Luer og vester vil bli utdelt på arenaene når du kommer på første vakt.

 

Rennkontoret:

Under arrangementet vil vi ha et bemannet rennkontor ved Lysgårdsbakkene (tidl NTG-brakkene). Åpningstider: informasjon kommer.

 

Akkreditering: 

Bekledning – lue og vest – gjelder som akkreditering for de frivillige.
De som skal ha akkreditering for spesielle soner, vil få dette utlevert av sin leder/funksjonæransvarlig på den arenaen man tilhører.