Praktisk info

Alle barn er ulike, noen står på ski når de 3 år, andre når de er 10 år. Vår nedre aldersgrense er fylte 5 år, og det er en klar fordel at barna kan kjøre ski i og med at vi ikke gir grunnleggende skiopplæring.

Hvis du er usikker på om barnet kan være med, kan du ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med å finne ut av om dette er riktig. De minste barna har ofte med foreldrene sine i begynnelsen.

Vi har to forskjellige treningstider i Kanthaugen i vinter, første trening blir onsdag 20. januar.

Barn født mellom 2013 og 2015:

Onsdager kl 1715-1830

Barn født mellom 2010 og 2012:

Onsdager kl 1845-2000

Alle barn må ha meldt seg på trening i Spond i forkant av treningen.

Hvis du er ny og har lyst til å være med og prøve en gang, kan du ta kontakt med Caroline Bræin Klette for å registrere en prøvedeltagelse.

Alle aktive medlemmer til og med 11 år kan kjøpe sesongkort i Kanthaugen. Dette kjøpes på nett, og link får dere når dere melder dere inn.

Velkommen til oss!

Caroline Bræin Klette