Praktisk info

Treningene for de store barna foregår i Hafjell, og starter som oftest i Backyard. Der hopper, railer, trikser og leker vi oss i nesten en time. Så kjører vi skogsløyper ned igjen til bunnen av bakken. Avhengig av hvor mange barn og trenere vi er, kan vi dele oss slik at vi kan henge mer i skogen hvis vi har lyst til det.

Vinter 2021 trener vi på tirsdager. Oppmøte på toppen av backyard kl 1750 eller ved nederste stolheis kl 1730. Første trening er tirsdag 12. januar. Treningene varer til klokken 19.30.

I vinter kan det forekomme noen endringer på oppmøtetid og -sted, det er derfor viktig at dere følger med i Spond på mulige endringer. Grunnet smittesporing må alle deltagere melde seg på trening i forkant.

Innetreningene fra høst til jul 2020 blir i Kristinshall på søndager fra kl 17-18.

Ønsker du å bli med oss ut på ski? Ta kontakt med Caroline Bræin Klette for mer informasjon rundt hvordan du kan bli medlem.

Caroline Bræin Klette

Leder Teknisk Komité Freeski