Rammer for sesongen

Rammen for sesongen legges kvart år i april. Disse presentere sesongen for gruppa, med samlinger, treninger, priser og skirenn. Rammene for sesongen 2019/2020 finner en i menyen til høgre.

Rammer for junioropplegg 2019_2020

Økonomi

Under finner ein skjemaet som beskriver Treningsavgiften for dei ulike gruppene. De er også ein beskrivelse av kva ein kan få i kostnadsdekning frå klubben, når sesongen er over.

Treningsavgift og kostnadsdekning

Dugnad:

For å holde kostnadene så lave så mulig, så trenger klubben inntekter. En viktig del av klubbens inntektsgrunnlag er dugnader. Dette er dugnader i forbindelse med Birkebeiner arrangementene, World Cup arrangementa i desember og interne klubbarrangementer. Dugnader kan også være ein del av klubbens interne arrangment som Lysløyperenn, kretsrenn og andre arrangement. I dokumentet under, ser du kva som er Retningslinjene til dugnad for klubben i den kommande sesongen, i forhold til aldersgruppe.

Retningslinjer for dugnader

Spond:

For å at ein skal få ein enklare organisering og kommunikasjon innad i gruppen, bruker ein appen Spond. Dette er ein app som gjer det enkelt å følge med på kva som skjer, endringer, melde seg til dugnad, påmeldinger til samlinger og treninger. Så det er viktig at alle i gruppa laster ned og kontakter trenar i gruppa for å få tilgang.

Spond

Brikke

Alle skirenn i Oppland og stor sett i Norge bruker tidtaker brikker frå Emit til å ta tiden med. Det er beregna at alle som går skirenn gjevnlig har sin eigen brikke, desse brikkene får ein kjøpt på Emit sine sider eller ein kan kjøpe den hos Betek her på Lillehammer. Dette er ein lur investering, då ein har desse over fleire år som skiløper eller syklist. Viss ein ikkje går til innkjøp av eigen brikke må ein leige denne, dette er ein gjenntakende kostnad som over tid vil bli større enn det å kjøp sin eigne brikke. Skiklub kontoret får ofte faktura frå ulike arrangør med desse leigekostandene, desse vil bli samla opp og sendt ut som ein faktura til personen det gjelder på slutten av sesongen.