Interne rutiner

Her vil det legges ut stadig mer nyttig info i form av «slik gjør vi i det i LSK Langrenn» i tiden fremover..Kveldsmat på Skistua

Kveldsmat i forbindelse med skileik arrangeres på klubbhuset, Skistua på Birkebeiner stadion, koden til døra er oppgis ved behov. Inngang nede fra parkeringsplassen, bak bygget.

Det vanlige er at gruppene fordeler tilgangen på skistua i løpet av sesongen. Vi har mål om at det skal serveres fire kveldsmater til hver gruppe i løpet av sesongen.

Mat kjøpes inn av en forelder på Rema 1000 Fåberggata der Skiklubben har konto.

1. Husk å oppgi avdeling/initialer ved kassa
2. Ta bilde a kvittering og send til post@lillehammerskiklub.no

Budsjett for å handle til ca 20 1.-2. klassinger holdes nøkternt og vil typisk være 5-600 kr, men til eldre barn og større grupper blir kostnaden noe høyere.

20 andreklassinger spiser av erfaring ca:

  • 3 brød + en pk knekkebrød
  • 1 pk smør
  • 1 kg norvegia/gulost
  • 250 g kokt skinke
  • 200 g salami
  • 1 flaske klemmesyltetøy
  • 1 agurk
  • 1 pose epler
  • 6l juice

1 forelder rekker fint å sette frem og ordne klar mat til ca 30 barn om man begynner samtidig med treninga, men det er sosialt og hyggelig om 2 stk går sammen om å gjøre klart måltidet. Det er opp til hver enkelt hvordan man vil arrangere påsmøringen, men å smøre klart en del skiver med smør og sette frem pålegg 1 eventuelt oppskåret frukt/grønt, slik at barna kan ta pålegg etter eget ønske gjør at køen flyter greit.

Alt man behøver av kjøkkenutstyr står på kjøkkenet i skistua. Her er en industrioppvaskmaskin som er enkel og rask i bruk. Husk at oppvasken må være tatt før sistemann forlater og låser bygget. Ta også med søppel. Søppelkasser finnes på parkeringsplassen mellom sportellet.

Vi prøver å koordinere oss slik at det blir arrangert kveldsmat ukentlig i perioder. Dermed kan eventuelle «left-overs» som holder i en uke, settes i kjøleskapet til neste gruppe. Oversikt/bilde av hva som er igjen etter kveldsmaten deles i en felles oppmann gruppe på Messenger gruppe.


Fordeling av Skistua på tirsdag- eller torsdagstreninger

Kommer…


Utleggskjema

Fyll ut excel-skjemaet under i forbindelse med utlegg for klubben som er berettiget til refusjon.

Utleggskjema LSK.xlsx

Utfylt skjema med kopi av kvitteringer sendes til post@lillehammerskiklub.no


Kostnadsrefusjon

Kommer…

Oppdaterte felles regler og retningslinjer for kostnadsrefusjon av startkontigenter og reiseutgifter ifm. skirenn.