Dette er våre partnere ifm overnatting.

For bestilling så tar man direkte kontakt med det stedet man ønsker å bestille. Ved bestilling så må kode NM2020 oppgis for å få NM-priser.

 

Lillehammer

Scandic Viktoria Lillehammer
Ligger i sentrum av Lillehammer, med gangavstand til alle sentrumsfunksjoner Parkering utenfor Hotellet tilbyr enkeltrom og dobbeltrom Overnattingsprisen inkluderer overnatting med frokost eller overnatting med helpensjon. Helpensjon består av frokost, matpakke og middag på hotellet.

Kontaktinformasjon; Bestillinger gjøres via følgende e-post: meeting.innlandet@scandichotels.com

Viktig at det refereres til NM2020 og hvilket av Scandic hotellene det gjelder.

Mølla Hotell

Mølla Hotel Ligger i sentrum av Lillehammer, med gangavstand til alle sentrumsfunksjoner Parkering utenfor Hotellet tilbyr enkeltrom og dobbeltrom Overnattingspriser inkluderer overnatting med frokost eller overnatting med helpensjon. Helpensjon består av frokost, 2 retters lunsj på hotellet (eller matpakke) og 2 retters middag på hotellet. Kontaktinformasjon;

Bestillinger sendes på mail eller pr telefon; tlf 61 05 70 80
mail; post@mollahotell.no

Clarion Collection Hotell Hammer
Clarion Collection Hotel Hammer Ligger i sentrum av Lillehammer, med gangavstand til alle sentrumsfunksjoner Parkering utenfor og i garasje Hotellet tilbyr enkeltrom, familierom og dobbeltrom Overnattingsprisen inkluderer overnatting med frokost, vafler eller annen hjemmebakt kake fra kl 15.00-18.00 hver dag, og kveldsbuffet fra 18.00-21.00 hver kveld.
Tillegg for matpakke

Kontaktinformasjon; For bookinger send mail til; cc.hammer@choice.no og merke mailene med NM2020

First Hotel Breiseth
First Hotel Breiseth Ligger i sentrum av Lillehammer, med gangavstand til alle sentrumsfunksjoner og rett i nærheten av Lillehammer Stasjon.
Parkering utenfor Hotellet tilbyr enkeltrom og dobbeltrom. Overnattingsprisen inkluderer overnatting med frokost.

Kontaktinformasjon; Bestillinger sendes på mail eller pr telefon; tlf; 61 24 77 77 mail; breiseth@firsthotels.no

Vandrerhjemmet Stasjonen
Ligger på Lillehammer Stasjon med kort avstand til tog og buss. Parkering i nærheten Hotellet tilbyr dobbeltrom, 4 sengs køyerom og leiligheter/familierom. Overnattingsprisen inkluderer overnatting med frokost eller overnatting med helpensjon. Helpensjon inkluderer frokost, nistepakke/termos, middag og kveldsmåltid

Kontaktinformasjon; Bestillinger sendes på mail til post@stasjonen.no oppgi koden NM2020

Birkebeineren Hotel & Apartments
Ligger opp for sentrum av Lillehammer, rett i nærheten av Håkons Hall og Lysgårdsbakkene Hoppanlegg Parkering utenfor Hotellet tilbyr enkeltrom, dobbeltrom, familierom og leiligheter. Overnattingsprisen inkluderer overnatting med frokost eller overnatting med helpensjon. Helpensjon inkluderer frokost, selvsmurt nistepakke og middag. På leilighetene er det mulighet for selvhushold.

Kontaktinformasjon; Bestillinger sendes på mail eller pr telefon; tlf 61 05 00 80 mail; booking@birkebeineren.no

Hafjell og Hunderfossen

Scandic Hafjell
Ligger sentralt plassert i Hafjell, ca 1 km fra Hafjell Alpinsenter Parkering utenfor hotellet. Hotellet tilbyr enkeltrom, dobbeltrom og familierom Overnattingsprisen inkluderer overnatting med frokost eller overnatting med helpensjon. Helpensjon består av frokost, matpakke og middag på hotellet.

Kontaktinformasjon; Bestillinger gjøres via følgende e-post: meeting.innlandet@scandichotels.com Viktig at det refereres til NM2020 og hvilket av Scandic hotellene det gjelder.

Nermo Hotel
Ligger sentralt plasser i Hafjell, litt opp for sentrum.
Parkering utenfor hotellet. Hotellet tilbyr enkeltrom, dobbeltrom, familierom og leiligheter. Overnattingsprisen inkluderer overnatting med frokost eller overnatting med sportspensjon. Sportspensjon inkluderer frokost, selvsmurt nistepakke og middag

Kontaktinformasjon; Bestillinger gjøres på mail til; susan@nermohotell.no Telefon; 61 27 55 80

Hafjell Hotel
Ligger sentralt plassert i Hafjell, hotellet ligger ca 1 km fra Hafjell Alpinsenter og leilighetene ligger rett inntil alpinsenteret i Sørlia Apartments. Parkering utenfor hotellet og leilighetene Hotellet tilbyr dobbeltrom, familierom og leiligheter.
Overnattingsprisen på hotellet inkluderer overnatting med frokost eller overnatting med helpensjon. Helpensjon inkluderer frokost, selvsmurt nistepakke eller 1 retts lunsj på hotellet, og middag.
På leilighetene er det selvhushold.

Kontaktinformasjon; Bestillinger gjøres på mail til; post@hafjellresort.com

Hunderfossen Hotel 
Hotellet ligger i nærheten av Hunderfossen familiepark. Parkering utenfor hotellet. Hotellet tilbyr rom, hytter og leiligheter.
Overnattingsprisen inkluderer overnatting med frokost eller overnatting med helpensjon. Helpensjon inkluderer frokost, lunsj og middag.

Kontaktinformasjon; Bestillinger gjøres på mail til; hotell@hunderfossen.no

Ilsetra Hotel
Hotellet ligger på toppen av Hafjell og rett i nærheten av alpinbakken. Parkering utenfor hotellet Hotellet tilbyr leiligheter med to separate soverom og sengeplasser for inntil 4 personer. Overnattingsprisen inkluderer overnatting med frokost. Det er mulighet for å bestille lunsj og middag i tillegg.

Kontaktinformasjon; Bestillinger gjøres på mail til; maren@ilsetra.no