Heiskortpriser for sesongen 2021/2022

Årets heiskortpriser for Hafjell/Kvitfjell er som følgende:

Barn Ungdom 16+ Ordinær Barn Ordinær Voksen 20+
Utøver(Kjøpes online) +140kr ved kjøp i kasse  kr   3 290,00  kr   3 595,00  kr     4 710,00  kr          5 975,00
Funksjonærkort 9 dager  N/A            Gratis N/A N/A
Funksjonærkort 6 dager  kr   1 500,00 N/A N/A
Funksjonærkort 4 dager  kr   2 950,00 N/A N/A

Sesongkortene gjelder KUN i Hafjell og Kvitfjell.

NB! Minimum 50% av dagene på funksjonærkortene må være på Fartsuka

Heiskortene kan KUN kjøpes online eller i Hafjell

.

Funksjonærkort

Funksjonærkort er sesongkort som tilbys til våre medlemmer som forplikter seg til terminfestede arrangement av eller for Lillehammer Skiklub – Alpint og gjennomføres i Hafjell (Para VM og Fartsuka). Funksjonærkort faktureres av Lillehammer Skiklub. Dagene må være meldt inn i skjema som ligger i linken under for å kunne ta ut funksjonærkort.

Klikk her for melde seg opp til heiskort og velge dager

Frist for innmelding 15. november.

Para VM

Verdensmesterskapet for Para utøvere går i Lillehammer og i Hafjell perioden 10. – 23. januar. Her har vi som klubb gode muligheter til å bemanne opp funksjonærer og tjene gode kroner inn til klubben. Lillehammer Skiklub får 500 kr pr funksjonær pr dag. Dette vil være en viktig og god inntekt til vår klubb og gren som igjen vil gå utelukkende til aktivitet i sin respektive gren. Para VM kommer til å bruke Rubic som kommunikasjonsverktøy. Vi ber deg derfor også melde inn de samme dagene som en melder inn for funksjonærkortene: https://www.lillehammer2021.com/bli-frivillig/#registerdeg (denne registreringen er uavhengig av den første).

Fartsuka 2022

Fartsuka er Lillehammer Skiklub sitt eget arrangement og er NM i fartsdisiplinene for U18 og U21. Arrangementet er i Hafjell perioden 25. – 30. januar.

NB! Halvparten av dagene en stiller som funksjonær må være i Fartsuka i forbindelse med Funksjonærkortene.

For hver dag en ikke har overholdt sin forpliktelse til funksjonærkort faktureres 500 kr.

Åpningstider billettkontor

Mandag-Fredag: 09:00-15:00

For kjøp av utøverkort MÅ denne linken benyttes (Link ikke operativ enda).