Treningsgruppe U8

U8 gruppen er en gruppe som er for nybegynnere som klarer å stå på ski og ta heisen delvis på egenhånd. Medlemmene er født 2014 eller senere. Gruppen vil ha innetreninger med U10 (barn født 2012-2013) i Håkons Hall fra 17:30-18:30.

Treningene foregår i Familiebakken i bunn av Hafjell som er rett ved siden av stolheisen i bunn. Treningene lek og behendighet tilpasset for utvikling av generelle skiferdigheter. Hvilken dag det vil bli treninger i Hafjell er enda ikke bestemt, men vi vil opplyse om dette her.

Kuldegrense for treningene er -15 grader.

Treningstiden i Håkonshall 17:30 – 18:30

Treningstiden i Hafjell 18:00 – 19:00

Fra og med Februar vil vi få tilgang til å kunne gå inn i det nye Arrangementsbygget i Hafjell. Dette vil være en hyggelig base for Lillehammer Skiklub og et sted en kan gå inn og varme seg eller avslutte treningen med kveldsmat.