Takk for fantastisk deltagelse i siste periode av Inga-sporet 2021

Vi skulle så gjerne hatt dere på startstreken lørdag 13.mars, i strålende sol og tilsvarende humør, men slik ble det dessverre ikke denne gangen. Men vi er overveldet over interessen og alle de positive tilbakemeldingene vi har fått fra Inga-sporetdeltagerne, og takknemlige for alle dere som tok turen rundt den flotte Ingalåmi-traseen likevel.

Gratulerer til Ine Løvlien med en fantastisk tid rundt Ingalåmi. Gratulerer også til Lena Fredriksberg og Kari-Anne Veen med pallplassene like bak. Resultatene finner du her. Denne gangen slo vi litt ekstra til på uttrekkspremiene, for vi har nemlig trukket hele 10 vinnere. Premiene kan hentes på idrettens hus, utenfor Lillehammer Skiklub sitt kontor i 2.etg kl. 10 – 15 i ukedagene. Vinnere av uttrekkspremiene er:

Swix Ingalåmi lue:

Gratulerer: Kristin Brænden, Idunn Hamnes, Anne Miklavic, Gunvor Hjelle, Torunn Elise Kvisberg og Hege-Merete Bakken.

Weng & Mollatt Osteopati, gavekort på én gratis behandling:

Gratulerer: Laila Gladbakke og Eli Sørby.

Weng & Mollatt behandler ulike plager i muskel- og skjelettsystemet, som ryggsmerter, nakkesmerter, hodepine, idrettsskader og lignende. Hos de er du alltid velkommen uansett alder, problemstilling eller målsetning. Les mer på deres hjemmeside.

Friskis&Svettis Lillehammer, gavekort på gratis Universalkort Høst:

Gratulerer: Linda Langstrand og Marit Melbø.

Friskis&Svettis er et idrettslag som tilbyr mange ulike aktiviteter som styrketrening, spinning, yoga, med mer. Hos de vil du finne en aktivitet du liker. Les mer på deres hjemmeside.


Her er noen bilder fra perioden, se mer på vår Instagram.