1. Heiskortpriser for sesongen 2020/2021

Årets heiskortpriser for Hafjell/Kvitfjell er som følgende:

Barn Voksen 16+ Ordinær Barn Ordinær Voksen 16+
Utøver med «Først på snø» Kjøpes på nett  kr   3 800,00  kr   4 100,00  kr     4 650,00  kr          5 900,00
Utøver uten «Først på snø» kjøpes etter 7. nov  kr   3 250,00  kr   3 550,00 N/A N/A
Funksjonærkort 4 dager  kr   2 850,00 N/A N/A
Funksjonærkort 6 dager  kr   1 500,00 N/A N/A

Sesongkortene gjelder KUN i Hafjell og Kvitfjell.

«Først på snø» gir tilgang til Treningsbakken i Kvitfjell som åpner 26.september.

Heiskortene kan KUN kjøpes i Hafjell

Det vil i år ikke være mulig å skaffe LSR-kort (Felleskort for Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen og Sjusjøen) da dette kortet/tilbudet er avviklet.

Funksjonærkort

Funksjonærkort er sesongkort som tilbys til våre medlemmer som forplikter seg til terminfestede arrangement av eller for Lillehammer Skiklub – Alpint og gjennomføres i Hafjell. Funksjonærkort faktureres av Lillehammer Skiklub. Det sendes en e-post fra Mathias Bakke-Haugen med informasjon om funksjonærkort og hvordan en kan forplikte seg til 4 eller 6 arrangementsdager. Dagene kan endres i ettertid. Dagene må være meldt inn til Mathias Bakke-Haugen for å kunne ta ut funksjonærkort.

Dersom en ønsker å oppgradere sitt Funksjonærkort med «Først på snø» betaler man 550kr ekstra for denne oppgraderingen. Det gjør man i billettluka i Kvitfjell. En trenger ikke å ha hentet sitt funksjonærkort før en gjør dette, men en må ha meldt inn sine dager til Mathias Bakke-Haugen for å skaffe seg «Først på snø» til funksjonærkortet.

Åpningstider billettkontor

Lørdag-Søndag (Uke 39-41): 10:00-14:00

Mandag-Fredag: 09:00-15:00

For kjøp av utøverkort MÅ denne linken benyttes

Merk at det kun er mulig å kjøpe «Først på snø» i perioden 21.september og fram til 6.november. Kjøp uten «Først på snø» vil kun være mulig etter 7.november.