Informasjon

Påmelding for Skikursene i Kanthaugen er åpen. Vi kan i år tilby 12 plasser på hvert kurs og det er etter «førstemann til mølla prinsippet». Plassene ryker dessverre veldig fort, så her kan en ikke sitte på vent.

Tideligere år har vi totalt kunne tilby 4 kurs á 5 kvelder. Siden det har vært en hektisk tid med Covid-19 har de to første kursene blitt avlyst og det har vært uavklart i forhold om en kunne gjennomføre skikurs i det hele tatt. Derfor er påmeldingen veldig nært oppstart av kursene.

Vi har 3 instruktører på hver kurskveld.

Mandagskurs har oppstart mandag 22. februar og pågår 5 mandager med siste kurskveld mandag 22. mars. (5 plasser igjen)

Torsdagskurs har oppstart torsdag 25. februar og pågår 5 torsdager med siste kurskveld torsdag 25. mars. (5 plasser igjen)

Oppstart alle kurskvelder 17:30-19:00.

* NB! Kurskveld to i begge kursene går i vinterferien til Innlandag.

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for barn i alderen 6-9 år som ønsker å bli tryggere på ski og ønsker å lære seg å svinge, bremse og klare seg selv i en alpinbakke på et senere tidspunkt.

Kursene koster kr. 1000, – pr deltager (inkl. heiskort for utøver). Foreldre som ønsker å stå på ski i bakken må selv bekoste sitt eget heiskort som kan kjøpes i heishuset for kr. 100, – pr kveld.

Klikk her for påmelding

Alle deltagere må ha egne ski og hjelm. Staver er ikke nødvendig.

Deltagere som ikke klarer å ta heis på egenhånd må foreldre være med for å kjøre heisen sammen med de.

Fakturering av deltakeravgift kommer på et senere tidspunkt.

Jørn I. Kojen

Leder Teknisk Komité Alpint