På denne siden vil vi holde dere oppdatert rundt koronasituasjonen og hvilke betydninger det vil ha for Ingalåmi 2021. 

Det er usikre tider med korona, men vi følger myndighetenes råd og anbefalinger for idrettsarrangement. Vi jobber fortsatt med en hovedplan om å kunne gjennomføre en begrenset utgave av Ingalåmi. I siste halvdel av februar vil en avgjørelse med detaljert informasjon komme om hvordan Ingalåmi 2021 blir. Følg med på vår hjemmeside, her oppdateres informasjonen. Vi følger også lokal smittesituasjon. Her kan dere lese mer om koronasituasjonen i Lillehammer kommune: Informasjon om korona.

På renndagen

Deltakere skal kunne holde minst 1 meters avstand til andre deltakere i sin kohort/ pulje. Denne avstanden må kunne holdes under hele arrangementet. Personer som mistenker at de kan være syke skal ikke komme på arrangementet. Dette gjelder også personer som er i hjemmeisolasjon eller i karantene. Se Karantene og isolering.

Påmelding

Det er fortsatt ledige startplasser til Ingalåmi 2021. Hvis rennet blir avlyst refunderer vi påmeldingsavgiften i sin helhet. Du kan også velge å overføre startplassen til neste års arrangement.

Mat/ drikkestasjon

I år serveres det ingen drikke/ mat i løypa eller etter målgang av smittevernhensyn. Dersom vi får grønt lys vil det være kiosk på stadion med et begrenset utvalg. Skistua Kafé har åpent fra kl. 11 til 16 på renndagen. Les mer her: https://olympiaparken.no/skistua/

Renhold

Det vil være forsterket renhold på årets arrangement. Dette gjelder toaletter og hyppige kontaktpunkter.

Dusj/ garderobe

Av smittevernhensyn vil det ikke være dusjmuligheter på årets arrangement. Det vil være bagasjeoppbevaring på skistadion til hver pulje.

Parkering

Deltakere oppfordres til å kjøre egen bil til arrangementet. Hver kohort vil ha egen parkering på skistadion. Parkering er godt skiltet og godt bemannet av parkeringsvakter.


Siste oppdatering: 16.02.2021

Ta gjerne kontakt via mail dersom du har spørsmål som du ikke finner svar på. ingalaami@lillehammerskiklub.no